top of page

Aktiviteter

Skap minnerike opplevelser

Utforsk et mangfold av spennende aktiviteter rundt Grov Camping! Besøk det berømte Bakeriet i Lom for ferske delikatesser, eller Heidal Ysteri for smakfulle oster. Ta en uforglemmelig tur til Besseggen for fantastisk utsikt, eller opplev Geiranger's majestetiske fjorder. For familieglede, prøv Brimiland med ziplining og klatring.

 

Grov Camping ligger perfekt til for minnerike opplevelser og utforskning av norsk natur og kultur!

Bakeriet i Lom

Mat

Koselig bakeri med egen kafe. Her finner du bakevarer av ulike slag. Alt laget for hånd, stekt i steinovn og av lokale råvarer. Bakeriet er kjent for sine store og gode kanelsnurrer.

Besseggen

Natur

Besseggen ligger øst i Jotunheimen, mellom vannene Gjende og Bessvatnet. Turen over Besseggen er en av de mest populære fjellturene i Norge.

Brimiland

Mat, Opplevelser

Brimiland er et land som ikke er tegna inn på noe vanlige kart, ikke i atlas eller på globuser. Men landet finst; mellom Vågå og Lom i Gudbrandsdalen.

Galdhøpiggen

Natur

Galdhøpiggen ligger 2469 moh. og er det høyeste fjellet i Norge og Nord-Europa. Fra Galdhøpiggen er det en mektig utsikt over store deler av Jotunheimen.

Geiranger

Natur

Geirangerfjorden er 15 kilometer lang og er et av Norges mest besøkte turistmål. Du kan beundre de berømte fossefallene Brudesløret og De syv søstre når du er på båttur på Geirangerfjorden.

Gjendebåtene

Opplevelser

Gjendebåtene går i sommertrafikk på Gjende. Båtene tar deg med inn i villeste Jotunheimen med eventyrlige omgivelser. Fra brygga i Gjendesheim har de i sesongen avganger til Memurubu og Gjendebu.

Glittersjå

Mat, Natur

Glittersjå Fjellgård er en fjellgård med gamle velholdte hus og gamle norske dyreraser. Ved Glittersjå finner du storslått natur, og stedet er en hyggelig tumleplass for både store og små.

Glittertinden

Natur

Glittertinden, er Norges nest høyeste fjell. Uten breen på toppen er høyden 2452 moh. Fjellet kan nås via merket sti fra både Glitterheim og Spiterstulen.

Heidal Rafting

Opplevelser

Heidal Rafting tilbyr mange forskellige og spennende raftingturer, aktiviteter som elvebrett, juving i Sjoa, brupendling, samt klatring/rappellering.

Heidal Ysteri

Mat

I fjellbygda Heidal, ved porten til Jotunheimen, lager Heidal Ysteri den tradisjonelle Heidalsosten og god gamaldags rømmegraut.

Kalven Seter

Mat

Kalven Seter er ei gammal seter med 8 hus hvor du kan slappe av med en kaffe i solveggen, kaste hestesko, se på dyrene, huske, leke i sandkassa, ta deg ei runde å studere de gamle husene.

Lemonsjø Alpinsenter

Opplevelser

Lemonsjø Alpinsenter ligger i naturskjønne omgivelser og har barne-bakke for de yngste, og løyper som passer alt fra nybegynnere til konkurranse-kjørere.

Lemonsjø Fjellstue

Mat

Her er mulighetene gode for et hyggelig opphold kombinert med et bedre måltid. Om du vil slappe av, bestige en topp eller samle kollegaer er Lemonsjø Fjellstue et ypperlig utgangspunkt.

Moskussafari

Opplevelser, Natur

Moskussafari på Dovrefjell arrangeres fra juni til september.
Økologi, historie, plante- og dyreliv blir naturlige rammer for opplevelsen med disse fascinerende dyrene.

Ridderspranget

Natur

Ridderspranget, en trang kløft i Sjodalen, der Sjoa fosser ned. Ifølge Ivar Kleiven forteller sagnet at ridderen Sigvat hoppet over kløften på hesterygg.

Øien Øvre

Opplevelser, Natur

Øien Øvre tilbyr hesteaktiviteter både sommer og vinter. De har halvdagsturer, heldagsturer og overnattingsturer. Turene går i lett fjellterreng med utsikt både til Rondane og Jotunheimen.

bottom of page